Min akademiske utdannelse er sykepleier, med ledelse og operasjon som spesialfelt.

Healingen har jeg hatt med meg hele livet. Men jeg hadde behov for å få litt mer kunnskap og inspirasjon, og valgte å utdanne meg innenfor REIKI systemet. Idag har jeg ikke lenger behov for å jobbe med REIKI-symboler. Jeg har i mange år arbeidet med tranceutvikling, noe jeg idag bruker fortrinnsvis innenfor healing. Med andre ord, er jeg en spirituell trance-healer. (Nærmere beskrevet under healing)

Foruten å være registrert godkjent healer, er jeg også certifisert medium. Jeg har min utdannelse fra Karlstad og er certifisert av Mia Ottosson. Ved siden av Mia, har jeg hatt ulike engelske lærere både i Karlstad og på Arthur Findley College i England. Her kan nevnes Simone Key, Colin Bates, Val Williams, Brenda Lawrence og Paul Jacobs.

Jeg tror på et liv etter døden, og som medium, er jeg en formidler for at det faktisk finnes et liv etter dette. Jeg tror også på personlig ansvar. Jeg kan ikke legge skylden over på andre for at noe går galt. Jeg må være villig til å se mine egne karakterfeil og være villig til å endre det som er destruktivt for meg. Jeg kan ikke endre andre, men jeg kan endre meg selv.

Jeg er også coach/livsveileder. Dette er beskrevet på egne sider.

Helt privat, bor jeg i Sundbyfoss, Holmestrand kommune. Etter over 40 år i Oslo, var det godt å komme «på landet» Jeg har en datter som bor i London, så det blir noen turer dit innimellom.

Jeg har ved siden av mitt arbeid, stor glede av fotografering og maling. – Akryl på lerret og Encaustiv voks hvor jeg maler med voks og strykejern. Det er forklart under kunst.

Jeg er medlem av DNH

I går er forbi.
imorgen har ikke kommet enda.
Dagen idag er alt du har.
Gjør noe godt for deg selv og andre idag, og du vil høste deilige frukter imorgen.
(Nina)